TRIATLÓ PER JOVES
-GRUP JOVES-

Tens entre 8 i 12 anys? Vols començar una activitat de Triatló per joves? Aquest és el grup que estàs buscant!

El Grup de Joves està format per joves que volen iniciar-se en aquest món. L’objectiu del grup és prioritzar la base per tal de que els joves millorin progressivament i amb les millors condicions. Introduïm exercicis lúdics i dinàmics a través de jocs i altres activitats per motivar els joves.

Per a nosaltres és molt important transmetre valors com la constància, l’esforç, el sacrifici, el respecte i la col·laboració entre companys.

El Triatló és un esport individual, però volem formar un grup unit i amb ganes de treballar per afrontar tots els objectius proposats. Volem prioritzar un bon ambient per crear una segona família.

Una de les joves triatletes de l'Escola Catalana de Triatló

3

DIES D'ENTRENAMENT


DIMARTS - DIJOUS - DISSABTE

8-12

ANYS


CENTRE NATACIÓ MATARÓ

TRIATLÓ PER JOVES
-GRUP ENTRENAMENT-

El Grup d’Entrenament està adreçat a joves de 13 a 15 anys que volen seguir millorant dins d’aquest esport. La diferència principal és que els joves d’aquest grup passaran a entrenar 1 dia més a la setmana, i les sessions seran més llargues. A mesura que els joves passen de grup, hem d’augmentar també la intensitat dels entrenaments.

La metodologia utilitzada és similar en cada un dels grups. Volem que els joves gaudeixin de l’esport, dins d’un grup on tots hi formin part.

L’objectiu del grup és formar-los física i personalment perquè en un futur proper puguin formar part del Grup de Competició de l’Escola Catalana de Triatló.

en Pol, del Grup de Joves. Durant una competició de cros.

4

DIES D'ENTRENAMENT


DILLUNS - DIMECRES - DIVENDRES - DISSABTE

13 - 15

ANYS


CENTRE NATACIÓ MATARÓ

TRIATLÓ PER JOVES
-GRUP COMPETICIÓ-

A l’Escola Catalana de Triatló oferim un servei de triatló per joves en totes les seves etapes esportives i educatives.

El Grup de Competició està format per joves de 16 a 18 anys, on s’entrenen més dies i es fan sessions més intenses. La competició no és un objectiu principal, però pensem que tenir un objectiu competitiu és essencial per seguir motivats i amb ganes.

Tot i que els objectius esportius son més alts que els altres grups, a l’Escola Catalana de Triatló no perdem la nostra essència. En aquest grup seguim potenciant el bon ambient, el treball en equip i el fet de gaudir d’un esport com el triatló. 

Els joves de més de 18 anys o que tenen un nivell alt, formaran part de l’equip absolut de triatló del Centre Natació Mataró.

en Pere, jove del Grup de Joves de l'Escola Catalana de Triatló. Durant el segment de bici

4

DIES D'ENTRENAMENT


DILLUNS - DIMECRES - DIVENDRES - DISSABTE

16-18

ANYS


CENTRE NATACIÓ MATARÓ