PATROCINADORS

SBR Store és una botiga especilitzada en Triatló on trobareu material de les millors marques pels vostres entrenaments i competicions. El seu objectiu serà ajudar-vos a aconseguir les metes que us proposeu.

A la botiga trobareu tot tipus de material: bicis de carretera i muntanya, bambes de córrer, recanvis i acccessoris de bici, material per natació, complementació energètica i pulsòmetres.

A més a més, trobareu tot un seguit de serveis que ofereixen. Des d’estudis de biomecànica i piscina indoor per provar el teu neoprè fins a serveis de lloguer de bicis i transport a diferentes competicions Ironman.

Gràcies a la seva experiència obtindreu un bon assessorament tècnic en tots els sentits.

Col·labora amb l’Escola Catalana de Triatló des de l’any 2014. Amb la seva ajuda, els joves tenen material de primera qualitat per poder afrontar els seus objectius esportius i competitius.

És el nostre principal patrocinador. Estem molt agraïts de l’ajuda que ens aporten cada temporada. Seguim treballant plegats, formem un molt bon equip! Gràcies!

 

 

SERVEIS TRIATLÓ

REPARACIÓ I LLOGUER BICIS

Mecànics professionals per deixar la teva bici de carretera i muntanya impecable. No dubtis en confiar amb SBR per qualsevol tema mecànic. Assessorament en tot moment per trobar la millor solució.

BIKE FITTING

Estudis biomecànics Bike Fitting de la mà de Cyclist Lab. Vine a fer el teu estudi i corregeix postures a la bici. Els petits detalls son els que marquen la diferència. Reserva cita a través de la seva pàgina web.PISCINA INDOOR

Piscina indoor a contracorrent per provar la gama de neoprens de la botiga SBR. Podràs trobar marques de neoprens com Orca, Sailfish, Zone3 i Head. No dubtis en venir per testar el teu pròxim neoprè.

visita'ls