ECT

ESCOLA CATALANA DE TRIATLÓ

L’Escola Catalana de Triatló és un projecte educatiu i esportiu adreçat a joves de 8 a 18 anys que volen iniciar-se i millorar dins del món del Triatló.

Un projecte consolidat! Les activitats que realitzem estan encaminades a millorar les habilitats físiques dels joves. Treballem cada una de les disciplines que formen part del Triatló, així com les transicions per millorar aspectes tècnics. 

La nostra metodologia ens permet aconseguir els objectius individuals i col·lectius. 

L’experiència dins el món del Triatló ens avala. Més de 15 anys involucrats en tasques formatives, educatives i esportives per a joves.

Vols conèixer el nostre projecte esportiu de Triatló? Contacta amb nosaltres!

METODOLOGIA ESCOLA CATALANA DE TRIATLÓ

objectius eCT

Gaudir de la pràctica activa d’un esport. En el nostre cas, del Triatló. 

Millorar les habilitats físiques dels joves. 

Millorar com a persones. És fonamental treballar valors.

Conèixer nous companys i companyes. Que hi hagi un bon ambient perquè els joves vinguin contents i motivats. 

Treball en equip. Crear un grup unit, una segona família amb ganes de treballar conjuntament. 

valors ECT

El nostre projecte esportiu de Triatló va més enllà. Transmetem valors com la constància, l’esforç, el sacrifici i el treball en equip. Per a nosaltres, aquests son els pilars fonamentals de l’ECT. 

Els valors adquirits pels joves, els podran utilitzar el dia de demà en qualsevol àmbit de la seva vida; esportiu, professional o personal. 

ACTIVITATS

El projecte esportiu que desenvolupem està format per entrenaments presencials durant la setmana i sessions dissabtes matí.

Algunes de les activitats que fem amb els diferents grups de l’ECT son: sortides de bici, Triatlons, Duatlons, excursions per la muntanya, clínics de mecànica amb SBR, dinàmiques de grup, entrenaments de natació al CNM… i molt més! 

No us ho penseu i veniu a gaudir d’aquesta experiència amb nosaltres!