GRUP MENUTS – PER JOVES DE 4 A 7 anys

El més petits són el futur de l’esport que tant ens apassiona! I des de l’Escola Catalana de Triatló volíem fer alguna cosa al respecte.

Obrim un nou grup d’entrenment, el Grup de Menuts, per joves de 4 a 7 anys que vulguin iniciar-se en aquest món, gaudir fent esport i començar a tenir una rutina esportiva i uns bons hàbits.

És un pas previ als altres grups d’entrenament que tenim. Sens dubte, una molt bona opció per començar progressivament i anar millorant.

Grup reduït per treballar individualment amb cada un dels integrants. 

HORARIS

HORARIS GRUOP MENUTS CET
Horaris Grup Menuts

Els entrenaments es fan a les instal·lacions del Centre Natació Mataró.

TRIATLÓ PER MENUTS

A l’esport, com a gairebé tot, no hi ha edat! I des de l’Escola Catalana de Triatló oferim un nou servei de triatló per menuts, adaptant l’esport i el Triatló a les condicions i necessitats de cada un dels joves. Totes les activitats tindran com a objectiu el treball de base, la millora de les habilitats bàsiques i gaudir de l’esport amb bona companyia.

Un cop tinguin 8 anys, podran formar part del Grup de Joves de l’ECT, i desprès, al cap d’uns anys, dels Grups d‘Entrenament i de Perfeccionament. Un cicle de vida, esportiu i personal, seguint la mateixa metodologia i sense perdre mai la nostra essència més pura.

Per més informació, contacteu amb nosaltres i us enviarem un PDF explicatiu. Si ho preferiu, podeu trucar-nos al 697807577.

FEM TOTS JUNTS ESCOLA CATALANA DE TRIATLÓ!

Deja un comentario

GRUP MENUTS

El més petits són el futur de l’esport que tant ens apassiona! I des de l’Escola Catalana de Triatló volíem fer alguna cosa al respecte.

Obrim un nou grup, el Grup de Menuts, per joves de 4 a 7 anys que vulguin iniciar-se en aquest món, gaudir fent esport i començar a tenir una rutina esportiva i uns bons hàbits.

És un pas previ als altres grups d’entrenament que tenim. Sens dubte, una molt bona opció per començar progressivament i anar millorant.

Grup reduït per treballar individualment amb cada un dels integrants. 

A l’esport, com a gairebé tot, no hi ha edat! Adaptem el Triatló a les condicions i necessitats de cada un dels joves. 

HORARIS GRUOP MENUTS CET

VOLS FORMAR-HI PART? CONTACTA AMB NOSALTRES!

    L’Escola Catalana de Triatló sol•licita el consentiment de la persona, pares i/o representants legals per la utilització de les dades personals per rebre informació dels diferents grups que formen part de l’ECT i del projecte.