226ERS & ESCOLA CATALANA DE TRIATLÓ

Els dies 11, 12 i 13 d’abril organitzem un Campus de Triatló al Mas Sant Silvestre de Canyamars.

És un plaer informar-vos que hem arribat a un acord amb 226ERS perquè sigui un dels nostres col·laboradors durant els tres dies d’activitats. Ja no hi haurà excusa per no recuperar bé després de cada sessió!

Quan vàrem parlar per primer cop amb 226ERS ens vam adonar que compartíem la mateixa mentalitat i forma de treballar. Pensem que els més joves, si no tenen una certa càrrega física, no és necessari tenir una alta complementació nutricional. El que hem de prioritzar en aquests casos és la de tenir i seguir uns bons hàbits nutricionals, amb una dieta rica i variada.

Per aquest motiu, tot el material que rebran els joves del Campus per part de 226ERS serà tot seguint aquesta manera de pensar.

DINÀMICA DE NUTRICIÓ:

La nostra col·laboració va més enllà! No només volem oferir un conjunt de productes que ajudaran els joves a recuperar de cada sessió (sempre tenint en compte que el més important a la seva edat és la de tenir una bona alimentació!), sinó que volem crear consciència i aportar valor a tot el que fem.

És per això que organitzarem conjuntament una Dinàmica de Nutrició on l’objectiu principal serà donar consells de nutrició perquè els joves participants prenguin consciència de la importància de tenir uns bons hàbits alimentaris.

DUATLÓ AMB AVITUALLAMENT 226ERS:

L’últim dia, duatló entre nosaltres! Gràcies a 226ERS, durant el duatló que organitzarem, disposarem d’un avituallament amb isotònic de la marca per poder recarregar energia i afrontar l’última part de l’activitat!

MOLTES GRÀCIES:

Molt agraïts de col·laborar amb una marca que aposta per la base, pels valors i pel benestar dels joves. Gràcies 226ERS! Continuem treballant plegats!


FEM TOTS JUNTS ESCOLA CATALANA DE TRIATLÓ

Deja un comentario