NOU GRUP D’ENTRENAMENT PER ADULTS

Fa més de 10 anys que oferint un servei de triatló per joves de 8 a 18 anys que volen iniciar-se i/o millorar dins d’aquest món. Tots aquests anys ens han permès desenvolupar un projecte sòlid i consolidat, amb 4 grups d’entrenament en funció de l’edat i el nivell, i més de 75 joves que formen part de l’equip.

Volem fer un pas endavant, i oferir el mateix sistema, basat en valors i treball en equip, per gent adulta. És per això que hem creat un nou grup d’entrenament per majors de 18 anys.

A QUI VA DIRIGIT?

Tens més de 18 anys i vols fer esport amb bona companyia? Aquest és el teu grup! Continua llegint!

Està adreçat a persones que vulguin agafar una rutina esportiva, treballar amb grup, sentir-se millor i potenciar la seva salut i el seu benestar.

El nivell no és important! El grup està obert a tothom que vulgui fer esport, independentment del seu nivell físic. Per això venim, per millorar! L’entrenament estarà adaptat a les condicions i necessitats de cadascú.

OBJECTIUS:

Tenim tres objectius molt clars, que semblaran molt típics, però en el moment en què ens trobem, pensem que són els més realistes.

Volem que tots els participants aconsegueixin aquests reptes:

-Millorar físicament.

-Formar un bon grup, unit i amb ganes de treballar plegats.

-Gaudir de la pràctica esportiva.

HORARIS:

El concepte que volem transmetre és el de fer esport abans de fer front a les nostres reponsabilitat diaries, veient sortir el sol, i fer-ho amb la millor companyia possible. Començar el dia així, no té preu!

-Dimarts i dijous de 7:00 h a 8:00 h.

-Ens trobem a la Creu Roja del Port de Mataró.

METODOLOGIA:

La dinàmica serà molt similar amb el que fem amb els joves de l’Escola Catalan de Triatló, però enfocat a majors de 18 anys que vulguin fer esport i millorar físicament.

Les sessions d’entrenament seran de córrer, però incorporant exercicis específics de tècnica i treballant el físic amb activitats funcionals per enfortir cada una de les parts del nostre cos. No és un grup només de córrer. En funció del dia i de l’objectiu de la sessió, l’entrenament tindrà una dinàmica concreta; en alguns casos treballarem més la part cardiovascular, i en altres la part més física. Vine a provar-ho en primera persona!

Seguirem la nostra manera de treballar, amb valors i amb una atenció molt personalitzada. L’entrenament que oferim va molt més enllà que una “simple” sessió física, és un concepte on l’entrenador serà un més del grup, un guia esportiu per tots els integrants de l’equip.

TOT COMEÇA PER UN PRIMER PAS:

El camí per millorar és clar! Esforç, constància i sacrifica! T’ajudarem a que assoleixis els teus objectius, i ho farem plegats, com un equip.

L’esport, normalment, és de les coses més agraïdes que hi ha. Si entrenes, milloraràs, tard o d’hora, més o menys, però acabaràs millorant.

Vine a provar-ho gratuïtament!

FEM TOTS JUNTS ESCOLA CATALANA DE TRIATLÓ

Deja un comentario