SBR STORE & ESCOLA CATALANA DE TRIATLÓ

SBR Store és una botiga especialitzada en Triatló i col·labora amb l’Escola Catalana de Triatló des dels seus inicis. És un plaer que continuïn apostant per l’ECT i per l’esport base!

La nostra relació amb SBR Store va més enllà que un “simple” patrocini. Tenim passió per l’esport i per tot el que aquest ens aporta. Pensem que els joves han de gaudir de la pràctica activa del Triatló i que és imprescindible potenciar els valors a la seva edat. Entenem l’esport base com una eina fonamental pel desenvolupament personal i físic dels joves. Amb aquesta forma de treballar, tot és més fàcil!

ELS NOSTRES INICIS

Encara recordem, ara farà nou anys, quan els hi vàrem presentar el projecte per primer cop. Des del primer dia, vàrem començar un camí plegats que ens ha portat fins avui dia. Aquesta temporada 2021-2022 serà, un cop més, patrocinador principal de l’Escola Catalana de Triatló.

Primera foto a la botiga SBR

CAMPUS DE TRIATLÓ PER SETMANA SANTA

La botiga de Triatló SBR Store també col·laborarà amb l’Escola Catalana de Triatló durant el Campus de Triatló que organitzem per Setmana Santa, els dies 11, 12 i 13 d’abril. Gràcies a la seva presència, tots els joves participants rebran una samarreta de participació i un pack de material de la màxima qualitat perquè puguin utilitzar durant els seus entrenaments i competicions.

Campus de Triatló per a joves

MOLTES GRÀCIES

Estem molt agraïts per l’ajuda que ens proporcionen, pel material que els joves de l’ECT poden tenir, per les condicions beneficioses que ens aporten i per les seves ganes de formar part del projecte.

Ara fa nou anys vàrem trobar un company de viatge, un amic, una relació laboral que, des de l’Escola Catalana de Triatló, farem tot el possible perquè segueixi molts més anys.

FEM TOTS JUNTS ESCOLA CATALANA DE TRIATLÓ!

Deja un comentario