CAMPUS DE TRIATLÓ – SETMANA SANTA

A l’Escola Catalana de Triatló organitzem un Campus de Triatló per a joves de 8 a 18 anys que vulguin gaudir de l’esport amb bona companyia.

El Mas Silvestre de Canyamars ha estat el lloc escollit per organitzar aquesta activitat. El seu entorn i les seves instal·lacions faran que puguem aprofitar el màxim les sortides de bici de muntanya i les sessions de córrer.

11, 12 i 13 d’abril. Guardeu-vos aquests dies a l’agenda. A continuació, trobareu tota la informació!

Estem molt contents de tornar a organitzar un campus per tots els joves de l’Escola Catalana de Triatló i per tothom que vulgui venir, formi part del grup o no. Tothom serà benvingut!

Les experiències que viurem ens faran més forts físicament i personalment, ens faran conèixer millor els nostres companys i companyes i ens uniran com a família.

OBJECTIUS:

L’Escola Catalana de Triatló sempre s’ha caracteritzat per la seva ideologia i forma de treballar, i en aquest campus, seguim amb la nostra essència personal. «Gaudir del triatló, millorant físicament i potenciant valors, i això, amb la millor companyia possible, treballant com un grup, com una segona família».

Valors ECT

PRIMERA AVENTURA A LA VISTA:

No caldrà portar els joves fins a la casa de colònies! La primera aventura començarà el primer dia, per anar cap a l’alberg.

Quedarem dilluns dia 11 d’abril a les 9:30 h a la botiga SBR Store de Mataró, preparats amb la bici, el casc, vestits amb la roba adequada i amb les maletes.

Per grups, anirem marxant cap a la casa de colònies i portarem les maletes amb una furgoneta.

No us preocupeu! A la meitat del camí hi haurà un avituallament per carregar energies!

ACTIVITATS I DINÀMIQUES:

Hem organitzat el campus perquè tots els joves aprenguin, millorin i gaudeixin del triatló.

  • Sortides de bici i de córrer
  • Gimcana esportiva
  • Dinàmica psicologia esportiva
  • Dinàmica confiança en un mateix
  • Duatló individual i per equips
  • Jocs de nit
  • Clínic de tècnica de córrer
  • Transicions

També, amb col·laboració a 226ERS, organitzarem un curs formatiu sobre alimentació i nutrició, perquè els joves tinguin consciència de la importància de tenir uns bons hàbits alimentaris.

Sortides amb bici de muntanya

PATROCINADORS:

Des del primer dia hem comptat amb la seva presència, i és un plaer que encara formi part del projecte. SBR Store, un cop més serà el patrocinador principal del campus. Tots els joves participants rebran una samarreta de participació i material de qualitat pels seus entrenaments i competicions.

Aquest any, 226ERS també hi formarà part, i esperem que per molts més anys! Gràcies a la seva presència, els joves podran recuperar de les sessions amb els seus productes de nutrició. Cada un d’ells rebrà barretes, isotònic i un bidó. També, ens faran entrega de material per fer un sorteig! Qui guanyarà?

Ironman no s’ha volgut perdre l’ocasió i també hi serà present! Gràcies a la seva col·laboració, cada un dels participants rebrà un pack del triatleta! Més endavant, per xarxes socials, us informarem millor!

Sense ells, no seria possible! MOLTES GRÀCIES!

SBR Store Mataró

APUNTA-T’HI!

Les places són limitades! Ja podeu fer la vostra reserva contactant a:

polsamso94@hotmail.com

697807577

FEM TOTS JUNTS ESCOLA CATALANA DE TRIATLÓ

Deja un comentario