EQUIP ENTRENADORS ECT – POL SAMSÓ

És un plaer per nosaltres presentar-vos l’últim integrant de l’equip d’entrenadors de L’Escola Catalana de Triatló.

Ell és en Pol Samsó, director del projecte i entrenador dels grups de l’ECT. Té 24 anys i en porta 6 vinculats a la gestió i creixement del projecte. Està Graduat en el Mòdul de Grau Superior d’Esport i en el Grau de Management per la UPF.

Desprès de la seva etapa com a esportista d’alt rendiment al CAR de Sant Cugat, encara aquesta nova temporada d’entrenador amb moltes ganes i motivació per seguir aportant i transmetent els valors que representa l’ECT. Encantats de que formi part de l’equip d’entrenadors.

participació d'en Pol Samsó al Mundial de Duatló Junior
Mundial Duatló Junior 2013 (Ottawa, Canadà)
(setena posició)

LA FRASE DE L’ENTRENADOR

Una de les frases que el caracteritza és: “Constància, esforç i sacrifici” Li va ensenyar el seu pare, fundador de l’Escola Catalana de Triatló, i des d’aquell moment ho ha portat a terme en tots els àmbits de la seva vida.

Ens ha donat un missatge per tots vosaltres: “Sou capaços i capaces d’aconseguir tot allò que us proposeu, nomes heu de confiar amb vosaltres, amb les vostres possibilitats i treballar dur per aconseguir els vostres somnis. L’ECT estarà aquí per ajudar-vos amb tot! Gaudiu dels petits moments que us dona la vida, i sigueu feliços, molt feliços”.

colònies d'estiu 2018-2019
Colònies Estiu 2018 -2019

Com a entrenador, estima els joves que formen part del Club i vol seguir treballant amb ells, ajudant-los amb tot el possible perquè millorin físicament i com a persones.

GRÀCIES PER TOT POL!

I amb en Pol acabem les presentacions de l’equip d’entrenadors que formarà part de l’Escola Catalana de Triatló durant la temporada 2019-2020. Un nova etapa, amb reptes i objectius que volem aconseguir.

Deja un comentario