TRIATLÓ I ESPORT – ECT

Hola de nou Triatletes! En aquest post de blog coneixereu l’evolució que ha anat fent l’Escola Catalana de Triatló al llargs dels anys. Més de 9 anys oferint un servei de Triatló per a Joves, molts canvis i bones decisions que han permès que el projecte creixi cada dia més.

L’EVOLUCIÓ DE L’ECT

Com ja us vàrem comentar en altres publicacions, l’Escola Catalana de Triatló es va iniciar l’any 2010. El centre en el qual vam oferir el primer servei va ser l’Escola Pia Santa Anna de Mataró, com una activitat extraescolar. En aquell moment l’ECT estava format per un sol grup d’uns 10-12 joves amb ganes de conèixer aquest món i de formar part d’un Club que prioritzava i prioritza la base del Triatló. La nostra màxima era i és oferir un servei de Triatló per a joves.

No va ser fins l’any 2013 – 2014 que vàrem voler canviar l’estratègia i vam iniciar una nova etapa a les instal·lacions de la Piscina Municipal de Mataró. Teníem 2 grups d’entrenament en funció de l’edat i uns 20 joves aproximadament. Des de aquí volem agrair a la Piscina Municipal i a l’Ajuntament de Mataró l’ajuda que ens va proporcionar en el seu moment per poder tirar endavant el projecte amb millors condicions.

UNA NOVA ETAPA

Al cap de 2 anys, el projecte necessitava un altre canvi per tal de poder seguir creixent. Va ser l’any 2017 quan vam continuar el projecte al Centre Natació Mataró. Un dels objectius de l’ECT dins del CNM és captar joves, formar-los físicament i personalment perquè puguin formar part de l’equip absolut de Triatló del CNM. Som la seva base! Des del primer dia, l’ECT va començar a créixer i cada any hem obert nous grups per oferir el nostre servei. Actualment, l’Escola Catalana de Triatló està format per 4 grups d’entrenament en funció de l’edat i el nivell, i un total de 65 joves.

POTENCIAR VALORS

Per a nosaltres és un orgull i una satisfacció l’evolució que hem anat tenint al llarg dels anys. Amb constància, esforç i sacrifici, hem pogut aconseguir els nostres objectius.

Com heu pogut veure, hi ha hagut molts canvis però sempre hem sigut fidels a la nostra ideologia i cultura. Hem canviat, però el nostre objectiu és el mateix: volem que els joves gaudeixin de l’esport, millorin físicament i aprenguin valors imprescindibles per afrontar tots els reptes de la seva vida.

GRÀCIES PER FER-HO POSSIBLE

Ara és moment de donar les gràcies a tots els joves i famílies que formen part i han format part de l’Escola Catalana de Triatló. Sense vosaltres, tot això no hagués estat possible! GRÀCIES!

Fins la setmana que ve Triatletes!

Deja un comentario