EQUIP ENTRENADORS ECT – GUILLEM PATAU

Ell és en Guillem Patau Triado, tercer integrant de l’equip d’entrenadors de l’Escola Catalana de Triatló. És un plaer comptar amb la seva experiència, ganes i motivació per l’esport i els joves. Voleu conèixer com és com a entrenador? Continueu llegint!

És va iniciar a l’equip d’entrenadors de l’ECT durant les colònies de Setmana Santa i des d’aquell moment ha estat vinculat al projecte. Està Graduat en INEFC i té un Màster d’Educació Esportiva. Una bona formació per transmetre per ser un referent com a entrenador per tots els joves.

gaudint de les colònies de setmana santa
Colònies Setmana Santa 2018-2019

És una peça clau dins del Club i en la planificació de les activitats realitzades durant les colònies i els campus. Transmet valors ECT i els aplica durant el seu dia a dia. Com a entrenador, estima el que fa i això el converteix amb un gran professional!

En Guillem fent esport

LA FRASE DE L’ENTRENADOR

Com diu sempre: “ L’esforç no t’assegura l’èxit, però sense ell, segur que no l’aconseguiràs”. I quanta raó que té.

L’ECT et necessita per seguir creixent!

MOLTES GRÀCIES PER FORMAR PART DE L’EQUIP D’ENTRENADORS!

La setmana que ve, us presentarem l’últim integrant de l’equip d’entrenadors. Estigueu atents i atentes!

Deja un comentario