EQUIP ENTRENADORS ECT – DAVID BAELL

El segon integrant de l’equip d’entrenadors és en David Baell, entrenador de l’Escola Catalana de Triatló des de l’any 2019. La primera col•laboració amb el projecte va ser durant les Colònies d’Estiu, i fins ara, hem pogut gaudir dels seus entrenaments, la seva simpatia, bon rotllo i experiència. Esperem seguir comptant amb tu.

23 anys, Triatleta del C.N.Barcelona i Graduat en Ciències Empresarials Management. Es va iniciar en aquest món perquè volia provar coses noves, i amb el Triatló va trobar un nou camí, noves amistats i nous objectius per aconseguir. Amb poc temps s’ha fet un nom dins d’aquest esport, i el més important de tot, és que gaudeix el màxim de cada un dels entrenaments i competicions.

En David durant un campionat d'España de Triatló

Com a entrenador i persona, comparteix els pilars més importants de l’ECT. Passió per l’esport,sacrificat i treballador. Una de les peces claus de l’equip d’entrenadors per transmetre valors a tots els joves que formen part de l’equip!

foto durant les colònies d'estiu
Colònies Estiu 2018-2019

LA FRASE DE L’ENTRENADOR

Una de les frases que més el caracteritza és: “Transforma el teu cansament amb ràbia”. És el que pensa quan no pot més i queda molt poc per acabar una carrera. Ràbia per tenir l’energia necessària i poder afrontar qualsevol repte i objectiu. Paraules sàvies de l’Albert Parreño, el seu primer entrenador. L’Albert és un triatleta internacional que ha aportat coses molt positives a part de l’equip d’entrenadors de l’ECT.

L’Escola Catalana de Triatló està creixent i ho volem fer al teu costat!

GRÀCIES PER FORMAR PART DEL PROJECTE I DE L’EQUIP D’ENTRENADORS!

Vols conèixer més bé l’equip d’entrenadors de l’Escola Catalana de Triatló? Deixa un comentari amb el teu correu i contactarem el més aviat possible!

Deja un comentario