ELS NOSTRES INICIS – triatló per joves

Volem que ens conegueu millor i volem transmetre quins son els nostres objectius. Compartirem amb tots vosaltres les activitats i aventures amb els joves de l’Escola Catalana de Triatló! Per això, avui us portem un post referent a com va començar el projecte i què volem aconseguir. Seguiu llegint, us interessarà. El triatló i els joves units!

L’Escola Catalana de Triatló es va crear l’any 2010 amb un objectiu clar, apropar el Triatló a joves de 8 a 18 anys. Joves que volien iniciar-se en aquest món i no trobaven una escola formativa que fomentés la base d’aquest esport.

Durant els primers anys de vida, vàrem ser els pioners de les Escoles de Triatló a Catalunya. Vam començar amb un grup d’entrenament format per 12 joves a les instal•lacions de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró, com una activitat extraescolar. Des de aquí, agraïm als joves i a les seves famílies per la confiança que van dipositar amb nosaltres.

ELS NOSTRES INICIS

Com tot, els inicis no van ser gens fàcils, però desprès de molt d’esforç i dedicació hem pogut consolidar el projecte al Centre Natació Mataró. Actualment, 65 joves formen part del Club. Dividits en 4 grups d’entrenament en funció de l’edat, el nivell i els objectius de cada un dels joves.

Oferim un servei que va més enllà. Captem els joves de 8-9 anys per formar-los en totes i cada una de les etapes de la seva vida. El Triatló els ajuda a millorar en molts aspectes.

EL CICLE DE VIDA DELS JOVES

Els joves s’inicien en el “Grup de Joves”. Quan tenen 13-14 anys passen al “Grup d’Entrenament” i a partir dels 16 anys formen part del “Grup de Competició” de l’ECT.

Un dels nostres principals objectius, és utilitzar el Triatló per formar els joves perquè, en un futur proper formin part de l’equip absolut del CNM.

A cada un dels grups, fomentem i treballem aspectes diferents, segons l’edat dels joves, però sempre seguint la mateixa forma de treballar i ideologia.

EL FUTUR DEL TRIATLÓ, ELS JOVES

Durant les properes temporades, volem seguir transmetent la filosofia i ideologia que ens caracteritzen. Per a nosaltres, és essencial aportar valors com la constància, l’esforç, el sacrifici i el treball en equip. Volem que els joves participin, gaudeixin de l’esport, facin noves amistats i millorin com a esportistes, però sobretot com a persones.

Encantats de tot l’equip que forma part de l’ECT, dels joves i de les seves famílies! Tots junts formem un grup únic.

GRÀCIES PER TOT! FEM TOTS JUNTS ESCOLA CATALANA DE TRIATLÓ!

Ens veiem en el proper post Triatletes!

Deja un comentario