ESCOLA DE TRIATLÓ

Benvolguts Triatletes! Benvinguts a l’Escola Catalana de Triatló! És un plaer per a nosaltres iniciar aquest blog amb una breu presentació de qui som i del què volem aconseguir. No et perdis ni un detall del projecte!

PROJECTE ESPORTIU I EDUCATIU

L’Escola Catalana de Triatló és un projecte educatiu i esportiu adreçat a tots aquells joves de 8 a 18 anys que volen iniciar-se dins el món del Triatló. Apropem el Triatló a tots aquells joves que tinguin alguna inquietud per conèixer aquest esport i vulguin iniciar-se i millorar-lo.

L’objectiu principal de l’Escola Catalana de Triatló és gaudir de la pràctica activa d’un esport, en aquest cas del Triatló. La millora física i personal és molt important per a nosaltres.

VALORS ECT

El projecte ECT va més enllà! Volem transmetre valors com la constància, l’esforç, el sacrifici, el respecte i la col·laboració entre companys. Pensem que potenciar aquests valors, els donarà unes eines molt positives per afrontar qualsevol repte de la seva vida personal, esportiva i professional.

El Triatló és un esport individual, però volem formar un grup unit i amb ganes de treballar per afrontar tots els objectius col·lectius i personals. Volem crear una segona família, perquè els joves estiguin motivats i amb ganes de venir durant els entrenaments. Tenir un bon ambient dins el grup ens aporta coses molt positives, és un cercle on tot el que rebem és bo: els joves venen amb més ganes, rendeixen més durant les sessions, s’ho passen més bé i milloren físicament.

ELS NOSTRES GRUPS

L’Escola Catalana de Triatló està format per 3 grups diferents de joves, en funció de l’edat i el seu nivell. Oferim un servei de triatló en totes les etapes formatives i educatives dels joves. Si vols conèixer cada un dels grups, posa’t en contacte amb nosaltres!

Volem compartir amb vosaltres totes les aventures i experiències que passem amb els joves de l’Escola Catalana de Triatló!

Moltes gràcies per llegir-nos!  

Deja un comentario