LA UNIÓ FA LA FORÇA

Hola Triatletes! Com ja sabeu, durant aquestes setmanes us hem anat presentant l’equip d’entrenadors i coordinadors que formaran part de la Temporada 2019-2020 de l’Escola Catalana de Triatló! Per a nosaltres és un plaer comptar amb aquest equip de professionals per oferir un bon servei i que els joves estiguin en les millors condicions possibles. Gràcies entrenadors i coordinadors per formar part de l’ECT!

Un dels pilars principals que vol transmetre l’ECT és la unió entre companys i companyes de l’equip. És per això que prioritzem que hi hagi una bona comunicació entre tots els entrenadors per poder aconseguir els objectius que ens hem proposat. L’equip d’entrenadors és una pinya, ens ajudem mútuament, ens respectem i ens motivem quan és necessari. Pensem que tenir un bon ambient i una bona relació és crucial per tenir una bona planificació d’entrenaments i transmetreu a tots els joves.

Aquatló Badalona 2018-2019

És també molt important la relació entre entrenadors i triatletes. L’ECT ofereix un seguiment integral dels joves, és a dir, volem ajudar-los amb tot el possible, i això ho aconseguim amb una relació directa i personal amb cada un d’ells. D’alguna manera, els nostres entrenadors son un exemple pels joves i un punt de referència. Una bona comunicació farà que hi hagi més confiança, i això aportarà coses positives a la relació entrenador – triatleta.

No nomes tenim en compte la unió entre l’equip d’entrenadors, sinó que també ho volem desenvolupar dins del propi Club. El Triatló és un esport individual, però ens agrada treballar-lo en equip. Volem crear un grup unit i amb ganes de treballar, una segona família pels joves. Per nosaltres és molt important que els joves vinguin, coneguin gent nova i es retrobin amb les seves amistats. D’aquesta manera tindran més ganes de venir, estaran més motivats i tot serà més positiu.

Valors ECT

Durant els 9 anys que portem oferint aquest servei, hem creat grups amb un molt bon ambient, no és una tasca fàcil, però amb molt d’esforç i hores de dedicació ho hem aconseguit. Això també ha sigut possible gràcies als Triatletes que formen part de l’ECT, ells i elles han sigut un peça fonamental.

Seguirem amb aquesta forma de treballar! L’ECT és molt més que un projecte!

Gràcies a tots. Ens veiem la setmana que ve Triatletes!

Deja un comentario