EQUIP ECT – POL

És un plaer per nosaltres presentar-vos l’últim integrant de l’equip d’entrenadors de L’Escola Catalana de Triatló😁

Ell és en Pol Samsó, director del projecte i entrenador dels grups de l’ECT. Té 24 anys i en porta 6 vinculats a la gestió i creixement del projecte. Està Graduat en el Mòdul de Grau Superior d’Esport i en el Grau de Management per la UPF📕

Desprès de la seva etapa com a esportista d’alt rendiment al CAR de Sant Cugat, encara aquesta nova temporada amb ganes i motivació per seguir aportant i transmetent els valors que representa l’ECT👌

Mundial Duatló Junior 2013 (Ottawa, Canadà)
(setena posició)

Una de les frases que el caracteritza és: “Constància, esforç i sacrifici” Li va ensenyar el seu pare, fundador de l’Escola Catalana de Triatló, i des d’aquell moment ho ha portat a terme en tots els àmbits de la seva vida💪

Ens ha donat un missatge per tots vosaltres: “Sou capaços i capaces d’aconseguir tot allò que us proposeu, nomes heu de confiar amb vosaltres, amb les vostres possibilitats i treballar dur per aconseguir els vostres somnis. L’ECT estarà aquí per ajudar-vos amb tot! Gaudiu dels petits moments que us dona la vida, i sigueu feliços, molt feliços”.

Colònies Estiu 2018 -2019

Estima els joves que formen part del Club i vol seguir treballant amb ells, ajudant-los amb tot el possible perquè millorin físicament i com a persones😁

GRÀCIES PER TOT POL!

Deja un comentario