EQUIP ECT – GUILLEM

Ell és en Guillem Patau Triado, un dels entrenadors de l’Escola Catalana de Triatló. És un plaer comptar amb la seva experiència, ganes i motivació per l’esport i els joves💪💪

És va iniciar amb l’ECT durant les colònies de Setmana Santa i des d’aquell moment ha estat vinculat al projecte. Està Graduat en INEFC i té un Màster d’Educació Esportiva. Una bona formació per transmetre a tots els joves😛😛

Colònies Setmana Santa 2018-2019

És una peça clau dins del Club i en la planificació de les activitats realitzades durant les colònies i els campus. Transmet valors ECT i els aplica durant el seu dia a dia. Estima el que fa i això el converteix amb un gran professional!

Com diu sempre: “ L’esforç no t’assegura l’èxit, però sense ell, segur que no l’aconseguiràs”. I quanta raó que té👌👌

L’ECT et necessita per seguir creixent!

MOLTES GRÀCIES PER FORMAR PART DEL PROJECTE 😁😁

Deja un comentario