EQUIP ECT – DAVID

Aquesta setmana és el torn d’en David Baell, entrenador de l’Escola Catalana de Triatló des de l’any passat❗️❗️ La primera col•laboració amb el projecte va ser durant les colònies d’Estiu, i fins ara, hem pogut gaudir dels seus entrenaments, la seva simpatia, bon rotllo i experiència. Esperem seguir comptant amb tu😛😛

23 anys, Triatleta del C.N.Barcelona i Graduat en Ciències Empresarials Management. Es va iniciar en aquest món perquè volia provar coses noves, i amb el Triatló va trobar un nou camí, noves amistats i nous objectius per aconseguir💪💪 Amb poc temps s’ha fet un nom dins d’aquest esport, i el més important de tot, és que gaudeix el màxim de cada un dels entrenaments i competicions🏁🏁

Comparteix els pilars més importants de l’ECT. Passió per l’esport,sacrificat i treballador. Una de les peces claus del grup d’entrenadors per transmetre aquests valors a tots els joves que formen part de l’equip!

Colònies Estiu 2018-2019

Una de les frases que més el caracteritza és: “Transforma el teu cansament amb ràbia”. És el que pensa quan no pot més i queda molt poc per acabar una carrera. Ràbia per tenir l’energia necessària i poder afrontar qualsevol repte i objectiu! Paraules sàvies de l’Albert Parreño, el seu primer entrenador. Triatleta internacional que ha aportat coses molt positives a l’equip d’entrenadors de l’ECT👌👌

L’Escola Catalana de Triatló està creixent i ho volem fer al teu costat!

GRÀCIES PER FORMAR PART DEL PROJECTE😁😁

Deja un comentario