EQUIP ECT – DANI

Durant aquestes setmanes anunciarem l’equip que formarà part de l’Escola Catalana de Triatló durant la temporada 2019-2020❗

És un plaer per a nosaltres presentar-vos el primer integrant, ell és en Dani Gonzalez Jimenez, triatleta del Centre Natació Mataró i entrenador de l’Escola Catalana de Triatló des de fa 2 anys. Graduat en Fisioteràpia i amb ganes de transmetre tota la seva formació i valors adquirits💪

Amb la seva experiència, podem gaudir d’una bona preparació física tenint en compte i cuidant la nostra musculatura. A part dels entrenaments, és el fisioterapeuta de tots els joves de l’ECT quan tenen alguna lesió o molèstia😋

Entrenament de natació al CNM

Amb ell, l’ECT ha crescut i li estem molt agraïts!

Com sempre diu: “sense esforç i dedicació, no hi ha recompensa”.

Gràcies per formar part del projecte😃😃😃😃

Deja un comentario