ELS NOSTRES INICIS

Volem que ens conegueu millor i volem transmetre quins son els nostres objectius, compartint amb tots vosaltres les activitats i aventures amb els joves de l’Escola Catalana de Triatló! Per això, avui us portem un post referent a com va començar el projecte i què volem aconseguir. Seguiu llegint, us interessarà❗️❗️

L’Escola Catalana de Triatló es va crear l’any 2010 amb un objectiu clar, apropar el Triatló a joves de 8 a 18 anys que volien iniciar-se en aquest món i no trobaven una escola formativa que fomentés la base d’aquest esport. Durant els primers anys de vida, vàrem ser els pioners de les Escoles de Triatló a Catalunya. Vam començar amb un sol grup d’entrenament format per 12 joves a les instal•lacions de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró com una activitat extraescolar. Agraïm als joves i a les seves famílies per la confiança que van dipositar amb nosaltres i per haver decidit viure aquesta experiència al nostre costat💪💪

Com tot, els inicis no van ser gens fàcils, però desprès de molt d’esforç i dedicació hem pogut consolidar el projecte al Centre Natació Mataró 🏊‍♂️🏊‍♂️ Actualment, 65 joves formen part del Club, dividit en 4 grups d’entrenament en funció de l’edat, el nivell i els objectius de cada un dels joves. Oferim un servei que va més enllà, on captem joves de 8-9 anys per formar-los en totes i cada una de les etapes de la seva vida. Els joves s’inicien en el “Grup de Joves”, quan tenen 13-14 anys passen al “Grup d’Entrenament” i a partir dels 16 anys formen part del “Grup de Competició” de l’ECT👏👏 Un cop han passat per aquests 3 grups, tenen la possibilitat de seguir la mateixa dinàmica i filosofia en un nou grup creat dins del CNM. Un dels nostres principals objectius, és formar els joves perquè en un futur proper formin part de l’equip absolut del CNM. A cada un dels grups, fomentem i treballem aspectes diferents, segons l’edat dels joves, però sempre seguint la mateixa forma de treballar👌👌

Durant les properes temporades, volem seguir transmetent la filosofia i ideologia que ens caracteritzen🏃‍♀️🏃‍♀️ Per a nosaltres, és essencial aportar valors com la constància, l’esforç, el sacrifici i el treball en equip. Volem que els joves participin, gaudeixin de l’esport, facin noves amistats i millorin com a esportistes, però sobretot com a persones👫👫

Encantats de tot l’equip que forma part de l’ECT, dels joves i de les seves famílies! Tots junts formem un grup únic😁😁

GRÀCIES PER TOT! FEM TOTS JUNTS ESCOLA CATALANA DE TRIATLÓ!

Ens veiem en el proper post Triatletes!😛😛

Deja un comentario